Immortelle – en mirakuløs plante for evig skjønnhet

Immortal på engelsk betyr udødelig. På kroatisk heter den smilje. Den har ikke noe norsk navn, men hører til stråblom i kurvplantefamilien.

Immortelle er en middelhavsplante som brukes til kosmetiske og terapeutiske formål.

Selv om immortelle er beskjeden å se på, har den en utrolig styrke og utholdenhet. Den vokser i sterk varme i tørr og karrig jord, og sent på våren dekorerer millioner av små gule blomster karst- og steinlandskapene i Dalmatia, deler av Hercegovina, Spania, Italia og andre Middelhavsland. Hemmeligheten til dens skjønnhet er at oljen i blomsten som ikke tørker ut. Flere måneder etter innhøstningen er det like mye olje i planten.

Spesielt verdifull er den dalmatiske immortelle på grunn av den høye andelen olje som bidrar til at sår gror raskere og at blåmerker reduseres.

Selv om immortelle er perfekt til bruk mot mange sykdommer, er den mest brukt mot rynker, leverflekker og andre tegn på aldring.

Fordeler ved bruk av immortelle:

  • Den virker antiseptisk og renser huden.
  • Den fungerer sterkt mot frie radikaler (som produserer kjemiske reaksjoner i organismen og gjør organismen ustabil og skader den)
  • Den fremmer kollagenproduksjon
  • Den fremmer endringer i vev
  • Den forbedrer mikrosirkulasjonen og reduserer dermed gifter i huden

Noen av disse virkningene kan du føle på huden ganske snart, fordi du kan få flere produkter laget av immortelle i våre tilbud. Ett av tilbudene er et gavesett av immortelle hvor du finner alle produktene som lages fra denne planten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *